| Pasiūlymai | |
|
+7Elena Gilbert Stefan Salvatore exTyler Lockwood exexElena Gilbert Carolineex exDamon Matt Donovan 11 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Caroline Forbes Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 597 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-08-23 MIESTAS : Mystic Falls NUOTAIKA : ;*
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pen. 09 02, 2011 8:25 pm | |
| Tai sakau šiandien geriausia ok lauksime jūsų | |
|
| |
Damon Salvatore. Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 317 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-08-24 ANTROJI PUSĖ : Širdutė priklauso Elenutei jai to nežinant NUOTAIKA : Gera
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pen. 09 02, 2011 9:31 pm | |
| - Damon Salvatore. rašo:
- Turiu dar pasiulymą padarykit kokia nors šalį paryžių ar dar nes Damon bėgs iš MF
| |
|
| |
Matt Donovan Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 1113 IN MYSTIC FALLS nuo : 2010-08-09 AMŽIUS : 32 MIESTAS : Mystic Falls ANTROJI PUSĖ : - NUOTAIKA : ;D CHARAKTERIS : Malonus, draugiškas...
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pen. 09 02, 2011 9:36 pm | |
| | |
|
| |
PARAŠĖ : 597 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-08-23 MIESTAS : Mystic Falls NUOTAIKA : ;*
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Št. 09 03, 2011 4:10 am | |
| Kadangi šiandien beveik nieko nebuvo šokiose sugalvojau pratęsti dar kelias dienas. | |
|
| |
exexElena Gilbert Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 520 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-07-18 MIESTAS : Mystic falls ANTROJI PUSĖ : Stefukas;**** NUOTAIKA : Ofcourse gera;DDD
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Št. 09 03, 2011 6:03 pm | |
| | |
|
| |
PARAŠĖ : 1113 IN MYSTIC FALLS nuo : 2010-08-09 AMŽIUS : 32 MIESTAS : Mystic Falls ANTROJI PUSĖ : - NUOTAIKA : ;D CHARAKTERIS : Malonus, draugiškas...
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 04, 2011 3:37 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 09 20, 2011 12:09 am | |
| Taip aš ir vėl su palsiūlymais ;D Čia kažkas buvo užsiminę apie paveikslėlius forume jų labai reikia,nes manau daugelį žmonių atbaido vien dėl to,kad jų nėra. (Čia jie jau daromi ar dar nepradėti?) Toliau siūlyčiau ištrinti tas visas temas kur rašė ex nariai pvz aprašymuose tai mačiau ten dvėjų Bonių aprašymai na manau suprantat ką turiu aumenyje Ir dar būtų gerai,kad nusistatytumėm nuo kurio sezono vaidinti,nes nauji nariai gali nesusigaudyti aš nė pati nesuprantu ;D Kadangi aš esu labai priekabi tai pasireikšiu dar ;D Man nepatinka šitie smile jie visi beveik nevienodi siūlyčiau susikurti savus vis tiek smagiau būti kažkuom išskirtiniais ir turėti savus smile http://lt.smiles.26l.com/smiliemaker/ (Jei Admin per daug darbo galiu aš sukurti ;D) Ai va ir dar būtu visai gerai prie personažo aprašymo padaryti "Alkį" ir "Charakterį" na manau tam kartui tiek ;D. Forumas atsinaujis,o ir naujų narių daugiau prisijunks ir visiems bus gerai ;D | |
|
| |
Elena Gilbert I didn't fall...the floor just needed a hug!
PARAŠĖ : 254 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-08-05 MIESTAS : MF ANTROJI PUSĖ : Stefanas (iir Damon) NUOTAIKA : fainutė ^^
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 09 20, 2011 9:08 pm | |
| aš buvau atsakinga už paveiksliukus prie temų, bet man nesąmonė daryti, vien dėl to, kad čia temos iš vis belekaip sudeliotos. Tų paveiksliukų reikia virš 30, o mano TVD forumui užteko ir 15, nes temas reik sudėt į vieną, pvz; gamtos temoj, reik sudėt visus ten parkus, ežerus ir t.t.. ir namų temas reikia vienoj vietoj padaryti. | |
|
| |
Stefan Salvatore Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 585 IN MYSTIC FALLS nuo : 2010-08-22 AMŽIUS : 28 MIESTAS : MF ANTROJI PUSĖ : Elena Gilbert<3 NUOTAIKA : Nereali;D CHARAKTERIS : Geraširdis vaikinukas;D
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 09 20, 2011 10:23 pm | |
| Tai ko tu nesakei anksčiau,kad taip manai?Db be reikalo žmogui reikėjo laukt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 5:29 pm | |
| - Vicki Donovan rašo:
- Taip aš ir vėl su palsiūlymais ;D Čia kažkas buvo užsiminę apie paveikslėlius forume jų labai reikia,nes manau daugelį žmonių atbaido vien dėl to,kad jų nėra. (Čia jie jau daromi ar dar nepradėti?)
Toliau siūlyčiau ištrinti tas visas temas kur rašė ex nariai pvz aprašymuose tai mačiau ten dvėjų Bonių aprašymai na manau suprantat ką turiu aumenyje Ir dar būtų gerai,kad nusistatytumėm nuo kurio sezono vaidinti,nes nauji nariai gali nesusigaudyti aš nė pati nesuprantu ;D Kadangi aš esu labai priekabi tai pasireikšiu dar ;D Man nepatinka šitie smile jie visi beveik nevienodi siūlyčiau susikurti savus vis tiek smagiau būti kažkuom išskirtiniais ir turėti savus smile http://lt.smiles.26l.com/smiliemaker/ (Jei Admin per daug darbo galiu aš sukurti ;D) Ai va ir dar būtu visai gerai prie personažo aprašymo padaryti "Alkį" ir "Charakterį" na manau tam kartui tiek ;D. Forumas atsinaujis,o ir naujų narių daugiau prisijunks ir visiems bus gerai ;D
1.Tai galim vaidint po 3 sezono.Jum tinka? 2.Smailus gali sukurt.;} 3.Bus ir alkis ir charakteris. | |
|
| |
PARAŠĖ : 520 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-07-18 MIESTAS : Mystic falls ANTROJI PUSĖ : Stefukas;**** NUOTAIKA : Ofcourse gera;DDD
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 7:57 pm | |
| aš galiu laisvai padayti paveiksliukus prie temų;DD turiu savo vdl forą ir panašius dariau:) dar žinokit reik keisti logą,nes tas jau tragiškai pabodęs;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 8:25 pm | |
| Jo dėl logo ir aš sutinku | |
|
| |
Stefan Salvatore Mystic Falls inhabitant
PARAŠĖ : 585 IN MYSTIC FALLS nuo : 2010-08-22 AMŽIUS : 28 MIESTAS : MF ANTROJI PUSĖ : Elena Gilbert<3 NUOTAIKA : Nereali;D CHARAKTERIS : Geraširdis vaikinukas;D
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 8:26 pm | |
| Kas galėtų sukurt naują? ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 8:55 pm | |
| Ok smlie pradėsiu kurti ;D o logą tai ką žinau tikriausiai naujo reikia ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Sk. 09 25, 2011 9:57 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pir. 09 26, 2011 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 09 27, 2011 2:44 am | |
| Truputį atsilaisvinsiu ir pradėsiu kurti | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 09 28, 2011 12:32 am | |
| | |
|
| |
PARAŠĖ : 254 IN MYSTIC FALLS nuo : 2011-08-05 MIESTAS : MF ANTROJI PUSĖ : Stefanas (iir Damon) NUOTAIKA : fainutė ^^
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 09 28, 2011 7:17 pm | |
| fainiai man čia pas jus, bet trinam manę iš čia, dėkui, bei pasiilgsiu visų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pen. 09 30, 2011 12:46 am | |
| kaaruoč, atleiskit dėl šito dalyki bšk; DD supratau kad šis forumas buvo žiauriai fainas, tik man personažas nelabai ; D sooup, pakeiskit mano vardą į Evelyn Diamon. (būsiu išgalvota : D ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Št. 10 01, 2011 1:46 am | |
| Ok. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pir. 10 03, 2011 5:56 pm | |
| ačiū ir galėtumėt prie pavardės prirašyt d raidę?;D nu va taip turi skambėti: Diamond. Per savo durnumą neparašiau D xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 10 04, 2011 2:44 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 10 05, 2011 8:02 pm | |
| dėkui ; Ddar norėjau pasakyti, kad kažkas yra užsidėjęs gifą su virusu (nežinau kas, kai adresą įvedu į laukelį kur adresą reik rašyt man jo neišmeta, tipo virusas ir šiaip jau kiek kartų prisijungiu čia išlenda antivirusinės lentėlė ir kai bandau išjungti ją vis kartojasi ana.) va adresas: www.belchfire.net/style_emotions/creamcycle/vampire.gifgal tam žmogui būtų nesunku gifą pasikeisti? ( : nes žinokit ne fainiai kai ta lentelė įsijungia ir kai tėvai pamatys, tai iš vis bus man.';D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Pen. 10 07, 2011 2:40 am | |
| Jei vaidinam nuo trečio sezono tai mani vaiduokliu turit padaryti ;DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai | |
| |
|
| |
| Pasiūlymai | |
|